Fisher gör definitivt de bästa skidorna på marknaden. De har ett stort sortiment vilket gör att det är lätt att hitta en skida som passar till det behov som önskas eller fodras. Längdskidspecialisten säljer hela Fischers Racesortiment.

För att veta vilka modeller vi har inne för tillfället så kom förbi butiken på Ekås eller ring mig på 0708-610201.

VALLNINGSFRIA SKIDOR

Fischer Twin Skin Carbon har tävlingsbelag som används i världscupen. Skindelen är tunnare och kortare i fästzonen, vilket ger de bästa glidegenskaperna.

Fischer Twin Skin Carbon Pro
Samma som "Twin Skin Carbon" men med bredare skin, vilket ger ett bättre fäste på en redan högklassig skida. 

Fischer Twin Skin Speedmax  är den bästa skinskidan på marknaden och har en mycket bra bärighet, samt är lätt att få fäste med i alla fören.

Fischer Twin Skin Speedmax 3D är den bästa skinskidan på marknaden och har en mycket bra bärighet, samt är lätt att få fäste med i alla fören. 3D varianten är en nyhet för i år med vallningsbara sidor.

TRADITIONELLA SKIDOR

Fischer Speedmax 3D skidan fungerar utmärkt i alla fören, går att använda både som stakskida och som vallningsbar. Spannkurvan är 902 och är mycket lämpling för klimatet i Götaland.

Fischer RCS har spannkurva 812 är det spannet som egentligen är Fischers signum. CL är den lättaste skidan och används flitigt i Världscupen.

STAKSKIDOR

Fischer Speedmax 3D DP Spint riktar sig till de som enbart stakar. Skidorna är byggda med ett spann så att det skall vara lättare att staka uppför. Skidorna används framförallt i Världscupen i Långlopp. Hela skidan glidvallas.
 
SKATESKIDOR

Ficher SpeedMax 3D Skate Plus är en av marknadens bästa skateskidor. Skidan ger en stabil och smidig åkkänsla.

Fischer Carbon Skate Plus har en kärna av vridstyv Aircore. Vilket gör den extra stabil och att skären blir rakare.


Fischer RSC Skate Plus är en prisvärd och lätåkt skida.
 
Fischer SCS skate, bra startskida om man vill börja åka skate.
Fischer RSC Skate Junior, en av de mest prisvärda skateskidorna för ungdomar.