ÖPPEN RULLSKIDSTRÄNING 27:e maj vid Hestra

RULLSKIDSÄSONGEN ÄR HÄR! Den 27:e maj bjuder TEAM Längdskidspecialisten in till öppen rullskidsträning för alla! Vi samlas vid Hestrastugan i Borås. 18:00. Det blir fokus på teknik. Räkna med 1 timma åkning, därefter blir det fika och kaffe för de som vill och lite snack kring träning och utrustning inne i stugan. Anmäl gärna intresse för att underlätta vår planering och inköp av fika. Varmt välkomna!
/Jan Flodin

SKIDSÄSONGEN ÄR HÄR - NYHETER I BUTIKEN

SKIDSÄSONG ÄR HÄR OCH DE SENASTE PRODUKTERNA FRÅN FISCHER, ROSSIGNOL OCH PELTONEN HAR ANLÄNT!

Äntligen är de krispiga höstmorgnarna här! Förutom perfekt rullskidväder skvallrar de om att skidsäsongen är på ingång och därmed öppnar Längdskidspecialisten portarna med ordinarie öppettider.
Precis som tidigare ligger vårt fokus på kvalité och service , rätt skidor till rätt person efter förmåga och ambition, oavsett om det gäller SKIN-, STAK, SKATE- eller FÄSTVALLA skidor.
 
Är det dags att byta ut dina äldre fästvallaskidor mot smidigare skidor? Eller behöver analysera och komplettera din befintliga skidpark? Oavsett behov ser vi till att du får kompetent hjälp hos Längdskidspecialisten
.
Vi diskuterar också gärna slip och struktur. Vi samarbetar med skidslipare med landslagsuppdrag för att ständigt hålla oss uppdaterade och kunna erbjuda det bästa och senaste. 
 
Nytt för året är att fluorförbudet kommer träda i kraft vilket innebär nya rutiner kring vallning och hantering av dina skidor. Gör det lätt för dig och låt Längdskidspescialisten fluorsanera dina skidor så kan du vara säker på att handhavandet sker enligt skidförbundets anvisningar. Vi har givetvis nya snabba vallaprodukter i sortiment till försäljning och vi hjälper dig gärna med fluorfri vallning inför tävlingar i vinter.
 
Varmt välkommen till butiken i Ekås/Borås

Jan Flodin, Längdskidspecialisten
 

TRÄNINGSLÄGER GÅLÅ 14-17/12 2023

SKIDTESTER I TORSBY SKIDTUNNEL

I helgen, 10-11 september var vi några som var uppe i Torsby Skidtunnel för att testa nya skidor som kommit inför kommande säsong! Tester och utvädering för att plocka de bästa skidor för TEAM:et och er kunder i vinter. Snart väntar läger i Torsby skidtunnel, läs mer under fliken "TORSBYLÄGER 2023" och anmäl er om ni vill följa med. 

Vi har allt du behöver inför Rullskidssäsongen! 
- Rullskidor
- Pjäxor (anpassade för sommar och rullskidor)
- Stavar 
- Hjälm
- Handskar /kläder

Vid köp av rullskidor ingår även 1 timma tekniklektion (värde: 1000:-) 

Ring eller maila för frågor. Se butikens öppettider under "Öppettider" på hemsidan eller på Instagram
070-861 02 01 eller info@langdskidspecialisten.se

Nyheter från Lägdskidspecialisten

Här kommer jag föröka samla så många av de gamla utskicken jag har gjort genom åren. Vill du vara med i mejllistan så hör av dig till mig. Du når mig på 070-861 02 01 eller info@langdskidspecialisten.se