Fisher gör definitivt de bästa skidorna på marknaden. De har ett stort sortiment vilket gör att det är
lätt att hitta en skida som passar till det behov som önskas eller fodras. Längdskidspecialisten säljer hela Fischers Racesortiment.

För att veta vilka modeller vi har inne för tillfället så kom förbi butiken på Ekås eller ring Jan Flodin på 0708-610201.


VALLNINGSFRIA SKIDOR
Fischer Twin Skin Race är en typ av skida som alla behöver. Definitivt skidor för de som tränar mycket och de som skall börja att motionera. Det behövs inte läggas någon tid på vallning utan det är bara att ut och åka. Det är dock viktigt att kompetent personal mäter ut skidorna, då kan du få en skida som håller tävlingsklass. Fördelen med Fischer är att de har flyttbara bindningar vilket är ett måste för att få ut max av skinskidor.

VALLNINGSFRIA TÄVLINGSSKIDOR
Fischer Twin Skin Carbon har tävlingsbelag som används i världscupen. Skindelen är tunnare och kortare i fästzonen, vilket ger de bästa glidegenskaperna.

Fischer Twin Skin Speedmax är en ny skida för i år.


TRADITIONELLA SKIDOR
Fischer Speedmax med spannkurva 902 som är mest lämpad för klimatet i Västra Götaland.

Fischer RCS Carbonlite Classic Plus har spannkurva 812 är det spannet som egentligen är Fischers signum. CL är den lättaste skidan och används flitigt i Världscupen
.

STAKSKIDOR
Fischer Speedmax DP riktar sig till de som enbart stakar. Skidorna är byggda med mer bak spann så att det skall vara lättare att staka uppför. Skidorna används framförallt i Världscupen i Långlopp. Hela skidan glidvallas.
 
SKATESKIDOR
Fischer Carbonlite Skate H-Plus  har en kärna av vridstyv Aircore. Vilket gör den extra stabil och att skären blir rakare.

Fischer RCS Skate H-plus Aircore kärna med tävlingsbelag. Den mest prisvärda skateskidan.