Fisher gör definitivt de bästa skidorna på marknaden. De har ett stort sortiment vilket gör att det är
lätt att hitta en skida som passar till det behov som önskas eller fodras. Längdskidspecialisten säljer hela Fischers Racesortiment.

För att veta vilka modeller vi har inne för tillfället så kom förbi butiken på Ekås eller ring Jan Flodin på 0708-610201.


VALLNINGSFRIA SKIDOR
Fischer Twin Skin Race IFP S är en typ av skida som alla behöver. Definitivt skidor för de som tränar mycket och de som skall börja att motionera. Det behövs inte läggas någon tid på vallning utan det är bara att ut och åka. Det är dock viktigt att kompetent personal mäter ut skidorna, då kan du få en skida som håller tävlingsklass. Fördelen med Fischer är att de har flyttbara bindningar vilket är ett måste för att få ut max av skinskidor.

VALLNINGSFRIA TÄVLINGSSKIDOR
Fischer Twin Skin Carbon IFP har tävlingsbelag som används i världscupen. Skindelen är tunnare och kortare i fästzonen, vilket ger de bästa glidegenskaperna.

TRADITIONELLA SKIDOR
Fischer Speedmax IFP med spannkurva 902 eller 812, används 50/50 av Fischers åkare
men det är före och banprofil som avgör valet. Mycket diagonal och kuperat 812, flackare
och inte så tekniskt svåra spår 902.

Fischer RCS Carbonlite (CL) IFP har spannkurva 812 är det spannet som egentligen är Fischers signum. CL är den lättaste skidan och används flitigt i Världscupen
.

STAKSKIDOR
Fischer Speedmax DP IFP riktar sig till de som enbart stakar. Skidorna är byggda med mer bak spann så att det skall vara lättare att staka uppför. Skidorna används framförallt i Världscupen i Långlopp. Hela skidan glidvallas.
 
SKATESKIDOR
Fischer Carbonlite Skate H-Plus  IFP har en kärna av vridstyv Aircore. Vilket gör den extra stabil och att skären blir rakare.

Fischer RCS Skate-H IFP Aircore kärna med tävlingsbelag. Den mest prisvärda skateskidan.